Web applicatie

Op zoek naar een flexibele applicatie waar je makkelijk bij kunt? Wil je interne IT specialisten ontzorgen met applicaties die niet geïnstalleerd noch geupdate hoeven worden? Een webapplicatie van Studio Maui biedt uitkomst!

Wij ontwikkelen webapplicaties 100% op maat en zorgen dat je er ook na oplevering geen omkijken naar hebt. Onze applicaties doen alleen waarvoor ze gebouwd zijn – invulling geven aan de digitale uitdagingen binnen jouw organisatie.

Advies op maat

Is een webapplicatie de beste oplossing voor jouw probleem? Samen kijken we naar de situatie, de mogelijke oplossingen en geven we advies op maat. Soms is dat geen webapplicatie, maar bijvoorbeeld een desktop- of mobiele applicatie. Wellicht volstaat een bestaande standaardapplicatie; ons advies is altijd transparant en objectief.

Kies je voor een webapplicatie van Studio Maui, dan leveren we nog dezelfde dag een wireframe op waarmee je intern aan de slag kan.

Onze aanpak in 7 stappen

  1. Samen verwoorden we de behoefte. Daarna vertalen wij die naar een set concrete eisen binnen een applicatie.
  2. Nog dezelfde dag ontvang je een wireframe. Voor ons een kleine moeite, maar voor de klant erg waardevol.
  3. Wanneer de requirements helder zijn geformuleerd kunnen onze ontwikkelaars voor je aan de slag.
  4. Als de software eenmaal werkt tovert ons UX/UI team de functionaliteiten om tot een gebruiksvriendelijke applicatie.
  5. Onze testers testen de applicatie zelf uitvoerig (handmatig en geautomatiseerd), maar we geven jou ook de mogelijkheid om de software flink het vuur aan de schenen te leggen.
  6. Na oplevering van de applicatie begeleiden wij de uiteindelijke gebruikers, zodat de applicatie zo breed mogelijk wordt ingezet.
  7. We blijven de applicaties wanneer nodig updaten en zorgen dat de gebruikers daar geen hinder van ondervinden.

Waarom Studio Maui

Voor Studio Maui is een applicatie veel meer dan alleen een stukje software. We ontwikkelen het met liefde, testen het uitvoerig en zorgen dat het blijft werken zoals het hoort. Deze betrokkenheid mag je ook verwachten in onze klantrelaties: maatwerk betekent bij ons echt 100% maatwerk.

We would like to meet you